|
|
||||
|
||||
Световна лига - волейбол
Започна Свтовната волейболна лига 2013.
Програмата и развитието на двубоите може да следите на: http://www.goalzz.com/main.aspx?c=9134 Polsat sport я предват в HD |
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на KALIAKRA за този полезен пост : | ||
atuani (17-07-2013) |
|
||||
|
||||
По други канали ще дават ли мачовете?
|
||||
|
||||
И аз това искам да питам знам че по Раи спорт 1 ще дават някои мач а по други не знам
|
|||
|
|||
Полсат спорт ХД обикновенно дават всички мачове.
|
|
|||
|
|||
Тази вечер и на Sport 1+ HD , Astra 19.2 Изток от 23:30 часа , Бразилия-Русия.
|
|
||||
|
||||
Браво на отбора и честита победа!!!
|
||||
|
||||
Браво и от мен. Третия геим се отпуснаха, но няма да съдим победителя.
|
|
||||
|
||||
Браво,ама не си спомням гейм в който,да не сме отивали от +3 до -5 точки,Тошко Алексиев го продъниха,може да прави добри атаки и блокади,ама в защита прави 2пъти повече грешки и не трябва да е последен!Само аз ли го виждам,не знам!Имаме си 5 дежурни последователни точки във всеки гейм-които ми скъсват нервите!Ето затова,не може да стигнеме до финал!По всяка вероятност се натрисаме на Бразилия!Що пък не!
Жабарите са ни клиенти,но когато ги подценим следва 0:3!Скоро се случи! |
|
||||
|
||||
Точно. На който се натресем - натресем. Защото от много сметки винаги накрая все дебелия сме го яли Ако не стане някаква луда въртележка в нашата група, то със сигурност изравняваме най-доброто си класиране в СВЛ. А на полуфинала дали ще сме с Бразилия или Русия, то едва ли има някаква съществена разлика. И то най-вече на такова ниво...
|
|
||||
|
||||
Абе като гледах руснаците,почнах да точа лиги,абсолютно преодолими!Дали и бразилците не почнаха със сметките от по рано!Оня Резенде е хитрец!
|
Съобщения от Devil M | ||
Тагове |
волейбол, ЛИГА, световна |
Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости) | |
Подобни теми | ||||
Тема | Започнал темата | Форум | Отговори | Последно мнение |
Варна остава без Световна лига! | ТИНТИН | СПОРТ | 1 | 04-11-2011 17:46 |
Шампионска лига по волейбол от 19 октомври по bTV Action | ТИНТИН | СПОРТ | 1 | 13-10-2011 18:30 |
Световна лига волейбол - финали | themaster301 | СПОРТ | 8 | 07-07-2011 00:48 |
Полуфиналите и финалът при жените в Шампионска лига по волейбол пряко този уикенд | ТИНТИН | СПОРТ | 0 | 16-03-2011 18:26 |
БНТ излъчва финалите на Световната лига по волейбол (нас ни няма!) | ТИНТИН | СПОРТ | 0 | 17-07-2010 01:22 |