The Best Streaming Software!
VIVO Rent A Car - Your car rental
Върни се   Digital TV Forums - БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > Сателитни новини, интересни предавания (EPG), полезни сайтове > EPG - TV ПРОГРАМИТЕ - Какво, Къде и Кога може да се гледа > ДРУГИ

Notices

Отговори
 
Контрол над темата Начин на разглеждане
  #1  
Стар Преди 3 седмици
Аватара на Chello Central Europe
Chello Central Europe Chello Central Europe не е на линия
Представител на каналите от групата на Chello Zone за България
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 2,004
Благодари: 4
Получил благодарност:
216 пъти в 174 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране Любопитство, смели мечти и малки неща с големи истории по JimJam през юли


Програмни акценти
Юли 2024

Любопитството
Тематичен блок
Всеки ден от 12.15 до 13.25 и от 20.15 до 20.55 ч.



През юли JimJam ще представи истории, които ще насърчават децата да се осмеляват да задават въпроси, да бъдат открити и любопитни към света и ще им помогнат да преодолеят своите съмнения и несигурност. Подбраните филми и сериали ще разширят хоризонта на малките зрители и ще ги мотивират да говорят за темите в представените истории със семейството и приятелите си.



В сериала „Петсън и Финдъс“ Петсън живее в собствена малка ферма, обработва земята си и се грижи за животните си. Най-верният му спътник сред животните е любимият му котарак Финдъс, който му носи много радост. Заедно те овладяват ежедневието и преживяват вълнуващи и интересни приключения край близките езеро и гора, като разбира се, Финдъс често дразни любезния си стопанин със своята палавост... Във всеки епизод Финдъс поема ново предизвикателство. Предизвикателствата са подобни на тези, с които децата се сблъскват всекидневно, което улеснява идентифицирането им с героите в историите.



Сериалът „Дейзи и Оли“ насърчава малките зрители да бъдат любопитни и да задават въпроси за света около тях. Тези въпроси могат да варират от възвишени до смешни, от сериозни до глуповати – и всичко между тях. Прекарвайки всеки ден заедно, Дейзи и Оли, заедно със своите необикновени играчки - маймунката Бу и робота Уизи, откриват отговорите на своите въпроси.



Сериалът „Гризу“ ще запознае децата с Гризу – първия дракон пожарникар. Той е винаги готов за своите мисии по света! Гризу е малко драконче, което мечтае да стане пожарникар. Дори и да няма свободна работа в пожарната, той винаги е готов да помогне и пътува по света, за да изпълни мисиите си. Баща му Фуме не разбира призванието на сина си. Драконите дишат огън! Защо Гризу не може просто да се откаже от тази луда идея? Но всеки ден Гризу отива при началника на пожарната Давид, бащата на най-добрата му приятелка Стела, за да провери дали има работа за него в пожарната. За съжаление, всички позиции са заети, но Давид му намира друга роля. И малкият дракон изпъчва гърдите си – "Винаги готов!" – и помага като пастир, готвач, цветар, археолог, пилот или дори моряк! Гризу влага в работата повече от всеки друг, като използва енергията си и своето "докосване", което винаги води до неочакван обрат. Когато ситуацията се усложни, емоциите на Гризу го завладяват и той не може да не изпусне малка искра, която влошава нещата ... Но в тези моменти на съмнение Гризу знае как да се възползва от героичния си дух - "Пожарникарите никога не се предават!". В края на краищата едно нещо е сигурно – Гризу ще стане пожарникар!

Звезда на месеца
Петсън и Финдъс
Всеки ден, 12.15, 17.15 и 20.17 ч.



Петсън и Финдъс от едноименния сериал са звезди на месеца по JimJam през юли – малките зрители ще могат да гледат всеки ден забавни клипове с героите в този месец на изобретателността и образователни видеа, в които ще научат повече за света на фермитеи за това какво е важно и какви качества са необходими за решаването на проблеми.

Премиерни сериали

Тилда Aпълсийд
Всеки ден, 8.08, 16.45 и 21.57 ч.



Сериалът „Тилда Aпълсийд“ ще запознае децата с Тилда – малка умна и интелигентна мишка, която живее в малка къщичка в основата на църковната стена. Тя живее там заедно с домашния си любимец охлювчето Снейли и най-добрите си приятели сивата мишка Моли, намръщения, но добродушен таралеж Рупърт, темпераментните близнаци катерици Били и Бени, майката катерица Една и суетната, но мила катерица Робин. Тилда обича вълнуващите истории толкова, колкото и вкусната храна, затова не е изненада, че малката ѝ къща винаги е пълна и с двете. Тя има хумористичен и оригинален начин да се справя с нещата, така че малките неща могат да създадат големи истории... А решенията, които Тилда измисля, са освежаващо уникални и директни в своята детска непосредственост. Тилда и нейните приятели са една прекрасна общност, която веднага ще намери място в сърцето на всеки малък зрител.

Кайю (3D)
Всеки ден, 8.47, 17.28 и 22.31 ч.



Сериалът „Кайю“ представя автентични и достъпни истории за Кайю - едно чувствително 4-годишно момченце. Подкрепящото семейство на Кайю му помага да разбере своите променливи чувства и да се справи с тях. Най-важни в света на Кайю са баща му Борис, майка му Дорис, сестра му Роузи, баба му и дядо му и неговият котарак. В забавните истории участват и учителката му г-жа Мартин, най-добрите му приятели Лео и Клементина, съседката му Сара, новата му приятелка Тина и техните семейства. Когато се сблъска с особено сложен проблем или силна емоция, Кайю си представя себе си, семейството си, приятелите си и играчките си като герои в измислени приключения. Той може да бъде пиратски капитан, който плава из седемте морета, космически изследовател на далечна планета или умен детектив, който решава загадки с партньора си – плюшеното мече Теди. Въображаемите игри на Кайю го учат как да управлява емоциите си и след това да прилага наученото в реалния живот.

Научете нещо ново днес!
Тематичен образователен блок



Всеки ден от 11.00 до 12.00 ч. и от 15.00 до 16.00 ч.
В тематичните си образователни блокове „Научете нещо ново днес!“ през юли JimJam ще предложи на малките зрители епизоди от сериалите „Робоколата Поли: Безопасност на движението“, „Време за учене с Тими“ и „Хари и неговата кофа, пълна с динозаври“.
Децата ще могат да научат правилата за безопасност на движението и как да се справят с извънредни ситуации чрез действията на робоколата Поли. Ще откриват нови думи и ще се включват в различни забавни дейности с Тими и неговите приятели в забавната образователна поредица „Време за учене с Тими“, разработена от Aardman и Британския съвет – световни експерти в преподаването на английски език. И, разбира се, ще могат да се присъединят ком малкия Хари, който може да пътува със своите играчки динозаври до невероятна страна на въображението, наречена Дино свят.

Отговори с цитат
Sponsored Links
VIVO Rent A Car  Вземи своят Vu+ сега!  SatPlus
Отговори

Съобщения от Devil M
VIVO Rent A Car  

Тагове
jimjam, Големи, истории, любопитство, Малки, мечти, неща, ПО, през, смели, Юли


Активни потребители разглеждащи тази тема в момента: 1 (0 членове и 1 гости)
 

Подобни теми
Тема Започнал темата Форум Отговори Последно мнение
Забавни образователни пътешествия за малки и големи по Da Vinci през октомври Chello Central Europe ДРУГИ 0 10-10-2022 13:50
JimJam насърчава детското любопитство през юли с Дейзи и Оли и Любопитния Джордж Chello Central Europe ДРУГИ 0 22-06-2021 12:57
Безброй любопитни и полезни неща за малки и големи по канал Da Vinci на 8 май! Chello Central Europe ДРУГИ 0 28-04-2021 15:41
Рояк малки буболечки любопитните историйки на Кайю по JimJam през ноември Chello Central Europe ДРУГИ 0 19-10-2018 15:30
Приказни истории по JimJam през март 2014 г. Chello Central Europe ДРУГИ 0 11-02-2014 16:37


Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 23:35.


DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.